IFK Tumba IK förlorade mot Enköpings SK HK

Enköping avgjorde i förlängningen mot Tumba

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Enköping avgöra den jämna matchen borta mot Tumba i J20 Allettan östra. Slutresultatet blev 1-2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-1). Stor matchhjälte i förlängningen blev Adrian Kotz Öslöf som stod för det avgörande målet.

Tumba tog ledningen efter tio minuters spel, genom Matvei Vasiliev framspelad av Max Stefansson och Axel Isén. Efter 9.20 i andra perioden slog Roman Shamsutov till, på pass av Magnus Johansen och Alexander Thors och kvitterade för Enköping. Tredje perioden slutade mållös, och matchen fortsatte till förlängning. I förlängningen tog det 3.03 innan Enköping också avgjorde till 1-2. Matchvinnare för bortalaget blev Adrian Kotz Öslöf, på pass av Leo Krantz och Felix Ramberg.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Enköping med 3-2.

I nästa match, måndag 11 december, har Tumba Järna borta i Järna Ishall 19.30, medan Enköping spelar hemma mot Värmdö 19.20.