SHK Hockey Club vann mot Östervåla

Underläge mot Östervåla – då vände SHK Hockey och vann

Bortalaget Östervåla hade greppet efter första perioden och ledde med 2-0 i HockeyFyran Uppland A. Men SHK Hockey vände på matchen och vann till slut med 7-4 (0-2, 4-1, 3-1).

Segern var SHK Hockeys femte på de senaste sex matcherna.

I första perioden var det Östervåla som var starkast. Laget vann perioden med 0-2.

SHK Hockey hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 4-3.

SHK Hockey stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 4-3 till 7-3.

Jacob Nordqvist reducerade förvisso, men närmare än 7-4 kom inte Östervåla. SHK Hockey tog därmed en stabil seger.

SHK Hockeys Victor Grundin stod för ett mål och två assists och Isac Enmarker gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Det här betyder att SHK Hockey slutar på andra plats, och Östervåla på fjärde plats.