Wings HC Arlanda vann mot Segeltorp
Hockeyettan

Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Wings Arlanda

Matchen mellan Wings Arlanda och Segeltorp i Pinbackshallen slutade 3-1 (1-1, 1-0, 1-0). Ett skönt trendbrott för Wings Arlanda. Laget hade före onsdagens hemmamatch sex förluster i rad i hockeyettan östra.

– Vi gör en mindre bra match idag med, får med oss vinsten vilket var viktigt. Vi är det bättre laget matchen igenom. Vi har en hel del att slipa på tills fortsättningsserien startar, kommenterade Wings Arlandas tränare David Lundmark.

Första perioden var jämn. Wings Arlanda inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Emil Gabrielson efter 3.57, men Segeltorp kvitterade genom Lukas Dahlbeck efter 15.55. Efter 14.35 i andra perioden slog Didrik Lif till, och gav Wings Arlanda ledningen. 13.28 in i tredje perioden slog Oliver Pentler till framspelad av Emil Hedström och ökade ledningen för Wings Arlanda. 3-1-målet blev matchens sista.

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, Wings Arlanda med 11–17 och Segeltorp med 5–17 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Wings Arlanda på åttonde plats i tabellen, och Segeltorp är på tionde plats.

Wings Arlanda möter Huddinge i nästa match borta söndag 10 december 15.00. Segeltorp möter samma dag Eskilstuna Linden hemma.