Clemensnäs HC vann mot IF Sundsvall Hockey
J18 Region

Efterlängtad seger för Clemensnäs – steg åt rätt håll mot Sundsvall

Clemensnäs har haft en tung period med fyra förluster i rad i J18 Region norr herr. Men hemma mot Sundsvall bröts den tuffa sviten. Det blev 6-4 (4-3, 0-1, 2-0) i matchen i Kopparhallen.

I första perioden var det Clemensnäs som var starkast. Laget vann perioden med 4-3.

Efter 4.55 i andra perioden slog Oliver Ahlin till, framspelad av Elias Strand och Dante Gullback och kvitterade för Sundsvall. I tredje perioden var Clemensnäs starkast och gick från 4-4 till 6-4 genom två snabba mål i slutet av perioden av Viktor Manberg och Oscar Fältén och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 35 sekunder kvar att spela.

Dante Gullback gjorde två mål för Sundsvall och ett assist.

Det här betyder att Clemensnäs är kvar på tionde plats, och Sundsvall stannar på åttonde plats, i tabellen.

Tisdag 5 december 19.30 spelar Clemensnäs hemma mot Björklöven. Sundsvall möter Skellefteå hemma i Ungdomshallen lördag 9 december 15.30.