Anaheim Ducks förlorade mot Washington Capitals
Arkivbild

Tom Wilson det stora utropstecknet när Washington slog Anaheim Ducks

Washington besegrade Anaheim Ducks borta i NHL med 5-4 (4-2, 0-0, 1-2). Men snackisen var Tom Wilson – som gjorde ett hattrick för Washington.

Övriga mål för bortalaget gjordes av Nic Dowd och Anthony Mantha, målen för Anaheim Ducks gjordes av Brett Leason, Tristan Luneau, Brock McGinn och Frank Vatrano.

Segern var Washington Capitals sjunde på de senaste nio matcherna.

I första perioden var det Washington som var starkast. Laget vann perioden med 2-4.

Andra perioden blev mållös. Anaheim Ducks reducerade dock till 3-4 genom Brock McGinn efter 11.50 av matchen.

Efter 14.24 i tredje perioden gjorde Washington 3-5, på nytt genom Tom Wilson och tog ett rejält grepp om matchen.

Anaheim Ducks reducerade dock till 4-5 genom Frank Vatrano när bara en minut återstod att spela, och gav matchen spänning sista 26 sekunderna.

Tom Wilson gjorde tre mål för Washington.

Det här var Anaheim Ducks femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Washingtons sjunde uddamålsseger.

Anaheim Ducks ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Washington är på tredje plats.

På söndag 3 december 04.00 spelar Anaheim Ducks hemma mot Colorado, och Washington borta mot Vegas.