Ronneby vann mot Glimma

Stark seger för Ronneby i toppmatchen mot Glimma

Det var två topplag som möttes i HockeyTrean södra F på söndagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Ronneby, som besegrade Glimma med 3-2 (1-0, 1-2, 1-0).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Ronneby ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Glimma är i fortsatt serieledning.

Segermålet för Ronneby stod Jacob Olsson för 3.15 in i sista perioden.

Glimma hade en fin rad med sju raka matcher utan förlust inför söndagens match.

Ronneby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 21 sekunder slog Jacob Olsson till. Efter 6.21 i andra perioden nätade Sergei Tepljakov, framspelad av Anton Mattsson och Johannes Larsson och gjorde 2-0.

Glimmas Harry Nilsson gjorde 2-1 efter 7.40 framspelad av Alfred Andersson.

Alfred Andersson gjorde dessutom 2-2 efter 16.25 på pass av Filip Hedvall.

3.15 in i tredje perioden nätade Ronnebys Jacob Olsson ännu en gång framspelad av Samuel Bengtsson och avgjorde matchen för Ronneby.

Det här var Ronnebys fjärde uddamålsseger den här säsongen.

I nästa omgång har Ronneby Trelleborg borta i Söderslättshallen, söndag 3 december 16.00. Glimma spelar hemma mot Lejonet fredag 1 december 19.00.