Örebro Hockey J20 vann mot Malmö
J20 Nationell

Seger för Örebro Hockey J20 – steg åt rätt håll mot Malmö

Det har varit en tung period för Örebro Hockey J20 i J20 Nationell södra herr med sex förluster i rad. Men hemma mot Malmö bröts den tuffa sviten. Det blev 7-2 (2-2, 2-0, 3-0) i matchen i Behrn Arena.

Malmö tog ledningen efter tio minuters spel, genom Adam Sikl assisterad av Wille Magnertoft och Natanael Lindholm.

Laget gjorde också 0-2 efter 11.39, när Hjalte Kruse Thomsen fick träff på pass av Oskar Kind Bakkevig och Mats Bakke Olsen.

Efter 16.16 i första perioden slog Melvin Fernström till, framspelad av Edwin Sandahl och Eric Bürger och reducerade åt Örebro Hockey J20.

Örebro Hockey J20 kvitterade till 2-2 efter 17.05, när Albin Arvidsson hittade rätt framspelad av Kalle Carlsson och Tim Almgren.

Örebro Hockey J20 startade andra perioden bäst och gick från 2-2 till 4-2 genom mål av Alexander Zetterberg och Tim Almgren. Örebro Hockey J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-2. Målen i sista perioden gjordes av Tim Almgren, Kalle Carlsson och Liam Danielsson.

Örebro Hockey J20:s Kalle Carlsson stod för ett mål och två assists.

I tabellen innebär det här att Malmö nu ligger på tionde plats. Örebro Hockey J20 är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Örebro Hockey J20 är Oskarshamn. Lagen möts söndag 3 december 15.00 i Be-Ge Hockey Center. Malmö tar sig an VIK Hockey J20 borta fredag 1 december 19.10.