Mora IK vann mot Grums IK
J18 Region

Formstarka Mora tog ny seger mot Grums

Mora är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Grums hemma i Smidjegrav Arena på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-2 (1-0, 1-1, 1-1) innebär att Mora nu har fem segrar i följd i J18 Region väst herr.

Därmed har Mora nio raka segrar på hemmaplan.

Mora började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.56 slog Lukas Nikolaj Pettersen-Finckenhagen till på pass av Hugo Jackson. Efter 10.34 i andra perioden gjorde Mora 2-0 genom Markus Kristians Sieradzkis.

Med 2.18 kvar att spela av perioden kunde Olle Axelsson göra 2-1 för Grums. Mora utökade ledningen igen genom Wille Schedvin efter 12.14 i tredje perioden och kom allt närmare segern.

Grums reducerade dock till 3-2 genom Max Johansson när bara fyra minuter återstod att spela, och skapade åter spänning i matchen.

Det här var Moras andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Grums femte uddamålsförlust.

Med fyra omgångar kvar är Mora på tredje plats i tabellen, och Grums är på nionde plats.

Mora möter Strömsbro i nästa match borta torsdag 30 november 19.00. Grums möter samma dag Örebro Hockey J18 hemma.