Karlskrona HK vann mot Tingsryds AIF
Montage
Matchrapport

Formstarka Karlskrona tog ännu en seger

ANNONS

Karlskrona är nu inne i en stark period i J18 Region syd herr. När laget mötte Tingsryd hemma i NKT Arena på söndagen kom tredje raka segern. Laget vann med 4-1 (1-0, 2-0, 1-1), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Karlskrona tog ledningen efter 19.26, genom Robin Eskelinen framspelad av Oliver Magnusson. I andra perioden var Karlskrona starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Robin Israelsson och Melcer Swensson. Efter 2.55 i tredje perioden ökade Karlskrona på till 4-0, på nytt genom Robin Eskelinen.

Tim Leskinen reducerade förvisso, men närmare än 4-1 kom inte Tingsryd. Karlskrona tog därmed en stabil seger.

Med fyra omgångar kvar är Karlskrona på åttonde plats i tabellen, medan Tingsryd är på sjunde plats.

Karlskrona tar sig an Vita Hästen i nästa match borta torsdag 30 november 19.40. Tingsryd möter samma dag 19.15 Växjö hemma.

Den här artikeln handlar om: