Mariestad vann mot Bäcken

Mariestads segerrad fortsätter efter 3-1 mot Bäcken

Det går fortsatt bra för Mariestad i J20 Region syd herr. På lördagen mötte laget Bäcken i Mariehus Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Bäcken blev 3-1 (2-1, 0-0, 1-0).

Första perioden var jämn. Bäcken inledde bäst och tog ledningen genom Lias Hedin efter bara 26 sekunder, men Mariestad kvitterade genom Alex Fält. Och Mariestad hann också ta ledningen, på nytt genom Alex Fält.

Andra perioden blev mållös. Laget punkterade matchen med ett 3-1-mål med 38 sekunder kvar att spela genom William Larsen. Därmed hade Mariestad vänt matchen. 3-1-målet blev matchens sista.

Mariestads nya tabellposition är åttonde plats, medan Bäcken är på sjunde plats.

Tisdag 28 november spelar Mariestad borta mot Halmstad HF 19.20 och Bäcken mot Helsingborg hemma 19.00 i Marconihallen.