Ottawa Senators förlorade mot New York Islanders
Arkivbild

Formstarka NY Islanders tog ny seger mot Ottawa

NY Islanders är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Ottawa borta i Canadian Tire Centre på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-5 (1-1, 2-3, 0-1) innebär att NY Islanders nu har tre segrar i följd i NHL, efter att tidigare haft en tuff trend.

Första perioden var jämn. Ottawa Senators inledde bäst och tog ledningen genom Drake Batherson efter 10.25, men NY Islanders kvitterade genom Kyle Palmieri bara tre minuter senare. New York Islanders var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-4.

5.18 in i tredje perioden slog Simon Holmström till på pass av Noah Dobson och Scott Mayfield och ökade ledningen för NY Islanders. Holmström fullbordade därmed NY Islanders vändning. 3-5-målet blev matchens sista.

Ottawas Tim Stützle stod för ett mål och två assists.

Ottawa stannar därmed på åttonde och sista plats, och NY Islanders på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Ottawa är Florida. Lagen möts tisdag 28 november 01.00 i Canadian Tire Centre. NY Islanders tar sig an Philadelphia hemma söndag 26 november 01.30.