Karlskrona HK förlorade mot Troja/Ljungby

Sviten håller i sig – Karlskrona förlorade mot Troja/Ljungby

Matchen i NKT Arena blev den åttonde i rad utan seger för Karlskrona när laget mötte Troja/Ljungby i NDHL DamEttan södra. Slutresultatet blev 2-7 (1-4, 0-1, 1-2).

Troja/Ljungbys tränare Martin Lindh tyckte så här om matchen:

– Jätttebra match från vår sida där vi tar tag i spelet från start. En stabil 4-1 ledning efter första där vi vinner många puckar i heta ytan. Vi bjuder på bra kombinationer matchen igenom och segern var klockren.

I första perioden var det Troja/Ljungby som var starkast. Laget vann perioden med 1-4.

I andra perioden var Troja/Ljungby starkast och gick från 1-4 till 1-6 genom mål av Malin Bergström och Kajsa-Lisa Johansson. Efter 13.33 i tredje perioden ökade Troja/Ljungby på till 1-7, på nytt genom Alva Johansson.

Madeleine Aalling reducerade förvisso, men närmare än 2-7 kom inte Karlskrona. Troja/Ljungby tog därmed en stabil seger.

Troja/Ljungbys Kajsa-Lisa Johansson stod för fyra poäng, varav två mål och Alva Johansson gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

Med fyra omgångar kvar är Karlskrona på sjätte plats i tabellen, medan Troja/Ljungby är på fjärde plats.

Söndag 26 november möter Karlskrona Hvidovre borta 16.55 och Troja/Ljungby möter Rödovre hemma 16.00.