Häradsbygdens Sportsällskap vann mot Vansbro AIK IK
Hockeytrean

Segersviten fortsätter för Häradsbygden efter vinst mot Vansbro

På fredagen kom fjärde raka segern i hockeytrean Dalarna för Häradsbygden. Det blev 11-7 (3-1, 4-3, 4-3) hemma mot Vansbro. Det innebär att Vansbro åkte på fjärde raka förlusten.

Därmed har Häradsbygden fem raka segrar på hemmaplan.

I första perioden var det Häradsbygden som var starkast. Laget vann perioden med 3-1.

Även i andra perioden var det Häradsbygden som var starkast. Laget vann perioden med 4-3 och ställningen efter två perioder var 7-4.

Häradsbygden startade tredje perioden bäst. Laget gick upp till en 10-4-ledning. Vansbro fick förvisso in ett tröstmål.

Därefter var det dock Häradsbygden som avgjorde. Laget gjorde 11-5 med sex minuter kvar att spela genom Markus Karlsson på pass av Gustav Liss och Henrik Övervall. Vansbro hann få in två mål i slutet och slutresultatet blev 11-7.

Jacob Palmborg och Martin Janolhs gjorde två mål och tre assist var för Häradsbygden. Vansbros Rickard Fagrell hade tre assists och Melvin Berg stod för tre poäng, varav två mål för Vansbro.

På fredag 1 december 19.00 spelar Häradsbygden borta mot Långshyttan, och Vansbro hemma mot Ockra.