Ö-vik Hockey J20 vann mot AIK-Hockey Härnösand
J20 Region

Formstarka Ö-vik Hockey J20 tog ännu en seger

Ö-vik Hockey J20 är nu inne i en stark period i J20 Region norr B herr. När laget mötte AIK Härnösand hemma i Skyttishallen på onsdagen kom tredje raka segern. Laget vann med 5-2 (2-0, 2-2, 1-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

I början av matchen var Ö-vik Hockey J20 starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Anton Stenström och Elias Boström. Efter 3.48 i andra perioden nätade Arturs Medvedevs, framspelad av Malte Lärnvåg och reducerade åt AIK Härnösand.

Elliot Gulliksson gjorde dessutom 2-2 efter 10.05.

Ö-vik Hockey J20:s Anton Stenström gjorde 3-2 efter 12.35 framspelad av Alex Mani Sveinsson.

Ludwig Axberg gjorde dessutom 4-2 efter 17.34 på pass av Anton Skogetun och Sander Skröder.

11.42 in i tredje perioden slog Felix Löfdahl till och ökade ledningen för Ö-vik Hockey J20. 5-2-målet blev matchens sista.

Ö-vik Hockey J20 ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan AIK Härnösand är på sjätte plats.

Ö-vik Hockey J20 möter Teg J20 i nästa match hemma fredag 24 november 19.30. AIK Härnösand möter samma dag Njurunda hemma.