Växjö Lakers HC spelade lika mot ERC Ingolstadt
Champions Hockey League

Oavgjort möte mellan Växjö och Ingolstadt

Hemmalaget Växjö och Ingolstadt spelade oavgjort i CHL Åttondelsfinal herr, 3-3 (2-1, 0-0, 1-2) på tisdagen. Därmed är Växjö klart för kvartsfinal i CHL.

Växjö tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Kalle Kossila på pass av Marcus Sylvegård och Joel Persson.

Ingolstadt kvitterade till 1-1 efter 14.57, när Maury Edwards hittade rätt assisterad av Philipp Krauss och Jan Nijenhuis.

Växjö tog ledningen på nytt efter 19.42, när Dylan McLaughlin fick träff framspelad av Robert Rosén och Eric Martinsson.

Andra perioden blev mållös. 2.38 in i tredje perioden nätade Ingolstadts Mathew Bodie framspelad av Leon Huttl och Daniel Pietta och kvitterade för Ingolstadt.

Efter 5.49 nätade Philipp Krauss på pass av Andrew Rowe och Charles Bertrand och gav Ingolstadt ledningen.

17.44 in i perioden slog Ludvig Nilsson till framspelad av Emil Sylvegård och kvitterade för Växjö. 3-3-målet blev matchens sista.

När lagen senast möttes blev det seger för Växjö med 4-1.