Nashville Predators förlorade mot Anaheim Ducks
Arkivbild

Gudas och Henrique bakom Anaheim Ducks vändning mot Nashville

Inför sista perioden var Nashville Predators i ledningen med 2-1 i Bridgestone Arena. Men i tredje perioden kvitterade först Radko Gudas, och sen avgjorde Adam Henrique för Anaheim Ducks. Till slut blev det 2-3 i matchen i NHL.

Segern var Anaheim Ducks åttonde på de senaste tio matcherna, och femte raka segern på bortaplan.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Nashville startade andra perioden bäst. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Filip Forsberg och Roman Josi innan Anaheim Ducks svarade och gjorde 2-1 genom Cam Fowler. 4.17 in i tredje perioden nätade Anaheim Ducks Radko Gudas framspelad av Troy Terry och Urho Vaakanainen och kvitterade för Anaheim Ducks.

Efter 16.09 slog Adam Henrique till på pass av Urho Vaakanainen och avgjorde matchen. Henrique fullbordade därmed Anaheim Ducks vändning.

Det här var Nashvilles tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Anaheim Ducks femte uddamålsseger.

Resultatet innebär att Nashville ligger kvar på sjunde plats och Anaheim Ducks på fjärde plats i tabellen.

Lördag 18 november 20.00 spelar Nashville hemma mot Chicago. Anaheim Ducks möter Colorado borta i Ball Arena torsdag 16 november 03.00.