Strömsbro IF vann mot Orsa IK
J20 Region

Strömsbro besegrade Orsa med 4-1

Strömsbro vann mötet med Orsa hemma med 4-1 (1-0, 2-0, 1-1) på tisdagen i J20 Region väst herr.

– Väl genomförd match där jag tycker vi är de bättre laget rakt igenom! Kul att vi är fortsatt starka hemma, kommenterade Strömsbros tränare Rasmus Martinsson efter matchen.

Vinsten mot Orsa innebär att Strömsbro har fyra segrar i rad på hemmaplan.

Strömsbro tog ledningen efter sex minuters spel, genom Filip Dahlöf. I andra perioden var Strömsbro starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Angelo Lundvik och Theo Widén-Schade. Efter 15.43 i tredje perioden ökade Strömsbro på till 4-0 genom Arvid Bergman.

Emil Hagman reducerade förvisso, men närmare än 4-1 kom inte Orsa. Strömsbro tog därmed en stabil seger.

Det här betyder att Strömsbro ligger kvar på femte plats i tabellen, och Orsa sist, på åttonde plats.

I nästa match, lördag 18 november, har Strömsbro Grums hemma i Testebo Arena 12.30, medan Orsa spelar hemma mot Borlänge 13.15.