Spånga IS IK vann mot Järfälla HC
Montage
J20 Div 1 östra A

Straffar avgjorde för Spånga i hemmasegern mot Järfälla

ANNONS

Spånga mötte Järfälla hemma i en match i J20 Div 1 östra A herr som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde Spånga vinna med 2-1.

Spånga har två segrar och tre förluster och 7–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Järfälla har tre vinster och två förluster och 17–21 i målskillnad. Det här var Spångas andra uddamålsseger den här säsongen.

Järfällas nya tabellposition är fjärde plats, medan Spånga är på femte plats.

Spånga tar sig an Brinken i nästa match hemma måndag 20 november 20.00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL