Anaheim Ducks vann mot San Jose Sharks
Arkivbild

Anaheim Ducks besegrade San Jose efter Frank Vatranos dubbel

Det blev Anaheim Ducks som gick segrande ur mötet med San Jose i NHL på hemmaplan, med 4-1 (2-1, 0-0, 2-0).

Segern var Anaheim Ducks sjunde på de senaste nio matcherna.

Anaheim Ducks tog ledningen efter 4.49, genom Frank Vatrano.

San Jose Sharks kvitterade till 1-1 efter 13.05, när Luke Kunin slog till på pass av Tomas Hertl.

Anaheim Ducks tog ledningen på nytt efter 18.22, när Frank Vatrano ännu en gång hittade rätt framspelad av Cam Fowler och Jakob Silfverberg.

Andra perioden blev mållös. Anaheim Ducks startade tredje perioden bäst och gick från 2-1 till 4-1 genom två snabba mål tidigt i perioden av Mason McTavish och Radko Gudas och avgjorde matchen.

Resultatet innebär att Anaheim Ducks ligger kvar på fjärde plats och San Jose sist, på åttonde plats i tabellen.

Onsdag 15 november möter Anaheim Ducks Nashville borta 02.00 och San Jose möter Florida hemma 04.30.