Boston Bruins vann mot New York Islanders
Arkivbild

Hattrick av Charlie Coyle när Boston slog NY Islanders

Charlie Coyle stod för ett hattrick när Boston besegrade NY Islanders på hemmaplan i NHL med 5-2 (1-1, 1-0, 3-1).

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Trent Frederic och David Pastrnak, målen för New York Islanders gjordes av Simon Holmström och Brock Nelson.

Segern var Boston Bruins femte på de senaste sex matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Första perioden var jämn. Boston inledde bäst och tog ledningen genom Trent Frederic efter 14.05, men NY Islanders kvitterade genom Brock Nelson bara tre minuter senare. Efter 6.06 i andra perioden nätade Charlie Coyle, framspelad av Pavel Zacha och David Pastrnak och gav Boston ledningen. 2.50 in i tredje perioden slog Simon Holmström till på pass av Jean-Gabriel Pageau och kvitterade för NY Islanders.

3.33 in i perioden nätade Bostons David Pastrnak framspelad av Kevin Shattenkirk och Brad Marchand och gav laget ledningen för Boston.

Tre poäng av David Pastrnak

Efter 9.26 slog Charlie Coyle till återigen på pass av James Van Riemsdyk och Trent Frederic och ökade ledningen för Boston.

Laget punkterade matchen med ett 5-2-mål med 1.21 kvar att spela ännu en gång genom Charlie Coyle på pass av David Pastrnak och Brad Marchand. 5-2-målet blev matchens sista.

David Pastrnak gjorde ett mål för Boston och två målgivande passningar.

Det här betyder att Boston är i fortsatt serieledning, med 23 poäng efter 13 matcher, och NY Islanders på fjärde plats med 13 poäng.

Söndag 12 november möter Boston Montreal borta 01.00 och NY Islanders möter Washington hemma 01.30.