Kungälvs IK förlorade mot Troja/Ljungby J18
J18 Region

Troja/Ljungby J18 segrare hemma mot Kungälv

Troja/Ljungby J18 vann mötet i J18 Region syd herr på bortaplan mot Kungälv, med 7-3 (3-0, 1-2, 3-1). Detta efter ett hattrick av Charlie Klemetz.

Troja/Ljungby J18 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Gustav Stenberg, Charlie Klemetz och Rasmus Fredh. Kungälv reducerade dock till 1-3 genom Niklas Stankus efter 11.57 av perioden.

Efter 14.35 i andra perioden ökade Troja/Ljungby J18 på till 1-4, på nytt genom Charlie Klemetz.

Kungälv gjorde 2-4 genom Carl Ståhl efter 14.54 av perioden. Kungälv gjorde 3-4 genom Lion Aho med 3.46 kvar att spela av matchen.

Troja/Ljungby J18 stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 3-4 till 3-7 på bara 2.44. Troja/Ljungby J18 tog därmed en klar seger.

Hattrick av Charlie Klemetz

Charlie Klemetz gjorde tre mål för Troja/Ljungby J18, Axel Stjernlöf stod för tre poäng, varav ett mål och Rasmus Fredh gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Resultatet innebär att Kungälv ligger kvar på tolfte och sista plats och Troja/Ljungby J18 på åttonde plats i tabellen.

Torsdag 16 november spelar Kungälv hemma mot Olofström 19.40 och Troja/Ljungby J18 mot Rögle hemma 19.00 i Ljungby Arena.