Toronto Maple Leafs förlorade mot Ottawa Senators
Arkivbild

Tim Stützle het – när Ottawa bortabesegrade Toronto

Ottawa vann mötet med Toronto borta med 6-3 (1-1, 2-1, 3-1) på torsdagen i NHL. Detta efter fyra poäng av Tim Stützle.

Första perioden var jämn. Toronto Maple Leafs inledde bäst och tog ledningen genom William Nylander efter 5.48, men Ottawa Senators kvitterade genom Dominik Kubalik bara två minuter senare. Ottawa tog ledningen med 1-2 genom Claude Giroux efter 1.05 i andra perioden.

Toronto gjorde 2-2 genom Tyler Bertuzzi tidigt i perioden av perioden.

Ottawa gjorde 2-3 genom Jakob Chychrun efter 14.08. 7.43 in i tredje perioden slog Nicholas Robertson till framspelad av Max Domi och Calle Järnkrok och kvitterade för Toronto.

11.57 in i perioden nätade Ottawas Dominik Kubalik återigen på pass av Jakob Chychrun och Vladimir Tarasenko och gav laget ledningen för Ottawa.

Fyra poäng av Tim Stützle

Efter 12.41 nätade Tim Stützle på pass av Mathieu Joseph och Claude Giroux och ökade ledningen för Ottawa.

Efter 15.07 nätade Claude Giroux ännu en gång framspelad av Tim Stützle och ökade ledningen för Ottawa. 3-6-målet blev matchens sista.

Tim Stützle gjorde ett mål för Ottawa och spelade fram till tre mål, Mathieu Joseph hade tre assists och Claude Giroux stod för tre poäng, varav två mål.

Det här betyder att Toronto ligger på femte plats i tabellen, och Ottawa är på åttonde och sista plats.

Toronto tar sig an Calgary i nästa match hemma lördag 11 november 01.00. Ottawa möter Vancouver hemma fredag 10 november 01.00.