Kils AIK förlorade mot Grums IK Hockey
Hockeytvåan

Sebastian Lövgren fyramålsskytt i Grums seger mot Kil

Fyra mål hann Sebastian Lövgren med när Grums besegrade Kil på bortaplan med 7-4 (1-0, 4-3, 2-1) i hockeytvåan västra C herr.

– Matchen var bra, bortsett från första 10 minuterna i andra så har vi total kontroll. Sebba gör det han ska göra, mål. Välförtjänt, kommenterade Grums tränare Johan Erkgärds.

I början av matchen var Grums starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två mål av Sebastian Lövgren. Även i andra perioden var det Grums som var starkast. Laget vann perioden med 3-4 och ställningen efter två perioder var 3-5.

Grums vann också tredje perioden 1-2 och ställningen efter tre perioder var 4-7.

Sebastian Lövgren gjorde fyra mål för Grums, Gabriel Johansson gjorde ett mål och tre assist och Robert Thellberg stod för tre poäng, varav två mål. Samuel Eriksson gjorde två mål och totalt tre poäng för Kil.

Det här betyder att Kil nu ligger på fjärde plats i tabellen, och Grums är på femte plats.

Söndag 12 november 16.00 spelar Grums hemma mot Sunne.