New York Islanders förlorade mot Minnesota Wild
Arkivbild

Kaprizov och Eriksson Ek bakom Minnesotas avgörande mot NY Islanders

Minnesota Wild vann borta mot New York Islanders i NHL med 4-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Kirill Kaprizov gjorde 2-3 och Joel Eriksson Ek en minut senare gjorde 2-4 i sista perioden.

Första perioden var jämn. Minnesota inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Pat Maroon efter bara 25 sekunder, men NY Islanders kvitterade genom Noah Dobson efter 11.00. NY Islanders tog ledningen med 2-1 genom Oliver Wahlstrom efter 8.26 i andra perioden.

Efter 12.03 av perioden kunde Vinni Lettieri kvittera till 2-2 för Minnesota. Minnesota startade tredje perioden bäst och gick från 2-2 till 2-4 genom två snabba mål tidigt i perioden av Kirill Kaprizov och Joel Eriksson Ek och avgjorde matchen.

Minnesota ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan NY Islanders är på fjärde plats.

På fredag 10 november 01.00 spelar NY Islanders borta mot Boston, och Minnesota borta mot NY Rangers.