Vancouver Canucks vann mot Edmonton Oilers
Arkivbild

Formstarka Vancouver vann mot Edmonton

Det går fortsatt bra för Vancouver i NHL. På tisdagen mötte laget Edmonton i Rogers Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Edmonton blev 6-2 (3-1, 1-1, 2-0).

Edmonton tog ledningen efter sex minuters spel, genom Mattias Ekholm på pass av Sam Gagner och Evander Kane.

Vancouver kvitterade till 1-1 efter 11.27, när Quinn Hughes fick träff framspelad av Andrei Kuzmenko och Filip Hronek.

Laget tog också ledningen efter 13.36, genom Pius Suter assisterad av Dakota Joshua och Ian Cole.

Vancouver gjorde också 3-1 efter 14.52, när Brock Boeser hittade rätt framspelad av J.T. Miller och Quinn Hughes.

Fyra poöng av Quinn Hughes

Efter 7.38 av perioden kunde Leon Draisaitl göra 3-2 för Edmonton.

Vancouver gjorde 4-2 genom Nils Höglander efter 10.36 i andra perioden. Vancouver fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Brock Boeser och J.T. Miller.

Vancouvers Quinn Hughes stod för ett mål och två assists.

Resultatet innebär att Vancouver ligger kvar på andra plats och Edmonton på sjunde plats i tabellen.

Fredag 10 november möter Vancouver Ottawa borta 01.00 och Edmonton möter San Jose borta 04.30.