Timrå J20 förlorade mot Brynäs IF
J20 Nationell

Seger med 5-3 för Brynäs mot Timrå J20

Brynäs vann borta mot Timrå J20 i J20 Nationell norra herr. Matchen på söndagen slutade 3-5 (1-1, 0-2, 2-2).

Brynäs tränare Victor Grönberg:

– En svår bortamatch. Tycker vi fokuserar på helt fel saker i början på matchen och blir straffade på det. Men jäkligt starkt och vända runt det och ta 3 poäng. Bra helg från oss men ska bli skönt med uppehåll nu så vi får träna ordentligt och fylla på med energi inför slutspurten av serien.

Första perioden var jämn. Brynäs inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Anton Ohlsson efter bara tolv sekunder, men Timrå J20 kvitterade genom Emil Szepesi efter 12.33. Brynäs startade andra perioden bäst och gick från 1-1 till 1-3 genom två snabba mål tidigt i perioden av Linus Lindblom och Alieu Moldal Bah. 8.42 in i tredje perioden nätade Timrå J20:s Oliver Qvarforth på pass av Nils Näsström och reducerade för Timrå J20.

Efter 14.03 slog Carl Jacobson till framspelad av Theodor Karlunden och Leon Häggström och kvitterade för Timrå J20.

Brynäs tog ledningen med 1.01 kvar att spela återigen genom Linus Lindblom assisterad av Noel Nordh och Anton Ohlsson.

Laget punkterade matchen med ett 3-5-mål med 21 sekunder kvar att spela på nytt genom Anton Ohlsson på pass av Noel Nordh. Det fastställde slutresultatet till 3-5.

Linus Lindblom och Anton Ohlsson gjorde båda två mål och en assist för Brynäs.

I tabellen innebär det här att Brynäs nu ligger på tredje plats. Timrå J20 är på nionde plats.

Timrå J20 möter Modo J20 i nästa match borta onsdag 15 november 19.00. Brynäs möter samma dag Mora borta.