Skövde IK vann mot Mjölby
Hockeyettan

Målfest när Skövde krossade Mjölby i Billingehov

Skövde hade inga problem med Mjölby i hockeyettan västra, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 (3-0, 2-0, 2-1).

Skövde spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål i mitten av perioden av Elias Andersson, Joshua Laframboise och Kristoffer Söder. Skövde gjorde två mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av Alexander Henriksson och Adam Thilander.

Efter 20.25 av perioden kunde Tom Eriksson göra 5-1 för Mjölby. Skövde fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Lukas Smith och Jesper Andersson.

Skövdes Gustav Lindberg hade tre assists.

Skövde har tre segrar och två förluster och 20–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mjölby har fem förluster och 8–30 i målskillnad.

Det här betyder att Skövde ligger på tredje plats i tabellen, och Mjölby är på åttonde plats.

Skövde möter Surahammar i nästa match borta onsdag 15 november 19.00. Mjölby möter samma dag Falu IF hemma.