Nacka HK vann mot Enköpings SK HK
J20 Region

Nacka starkast – avgjorde i förlängningen mot Enköping

Det blev en riktigt spännande match när Nacka mötte Enköping i J20 Region öst herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Nacka var starkast, och segerresultatet blev därmed 5-4 (1-2, 2-1, 1-1, 1-0). Stor matchhjälte med bara 41 sekunder kvar i förlängningen blev Hugo Segh som stod för det avgörande målet.

Segern var Nackas åttonde på de senaste tio matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Första perioden var jämn. Nacka inledde bäst och tog ledningen genom Hugo Segh efter 5.35, men Enköping kvitterade genom Felix Ramberg. Och Enköping hann också ta ledningen, genom Viktor Jakobsson. Efter 6.06 i andra perioden slog Rihards Borskis till, på pass av Maximilian Lulek och Hugo Segh och kvitterade för Nacka.

Lucas Husted Leszkowicz gjorde dessutom 3-2 efter 6.33 framspelad av Oscar Thorell.

Enköpings Felix Ramberg gjorde 3-3 efter 11.58 på pass av Leo Krantz.

Enköping gjorde 3-4, återigen genom Viktor Jakobsson efter 4.34 i tredje perioden.

Tre poäng av Leo Krantz

Efter 14.11 av matchen kunde Felix Hellberg kvittera till 4-4 för Nacka. I förlängningen tog det 4.19 innan Nacka också avgjorde till 5-4. Matchvinnare för hemmalaget blev Hugo Segh, på pass av Milo Andersson och Noel Åslund.

Enköpings Leo Krantz hade tre assists.

Det här var Nackas fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Enköping ligger på nionde plats i tabellen, och Nacka är på fjärde plats.

Nacka tar sig an Göta Traneberg i nästa match borta måndag 6 november 20.00. Enköping möter samma dag 19.35 Sollentuna hemma.