Tampa Bay Lightning förlorade mot Seattle Kraken
Arkivbild

Seattle avgjorde i förlängningen mot Tampa Bay

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Seattle avgöra den jämna matchen borta mot Tampa Bay i NHL. Slutresultatet blev 3-4 (1-3, 1-0, 1-0, 0-1). Jared McCann stod för det avgörande målet i förlängningen och blev matchhjälte för Seattle.

Seattle tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 12.08 genom Brian Dumoulin, och gick upp till 0-2 innan Tampa Bay svarade.

I periodpausen hade Seattle ledningen med 1-3. Efter 3.44 i andra perioden nätade Alex Barre-Boulet, på pass av Brandon Hagel och Tanner Jeannot och reducerade åt Tampa Bay. 14.34 in i tredje perioden nätade Tampa Bays Brandon Hagel framspelad av Anthony Cirelli och Alex Barre-Boulet och kvitterade för Tampa Bay. I förlängningen tog det 2.53 innan Seattle avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev Jared McCann.

Det här var Tampa Bays tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Seattles andra uddamålsseger.

Det här betyder att Tampa Bay ligger kvar på femte plats i tabellen, och Seattle på femte plats.