Florida Panthers vann mot Seattle Kraken
Arkivbild

Florida avgjorde tät match mot Seattle i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Florida och gästande Seattle var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Florida och vann matchen i NHL med 3-2 (0-1, 2-1, 1-0).

Nick Cousins stod för Floridas avgörande mål 14.10 in i tredje perioden.

Segern var Floridas fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden blev mållös, och det var först 7.35 in i andra perioden som Seattle tog ledningen genom Eeli Tolvanen på pass av Jaden Schwartz och Will Borgen.

Efter 8.54 i andra perioden nätade Gustav Forsling, framspelad av Anton Lundell och Carter Verhaeghe och kvitterade för Florida.

Matthew Tkachuk gjorde dessutom 2-1 efter 9.04 framspelad av Dmitry Kulikov och Niko Mikkola.

Efter 14.10 i tredje perioden gjorde Florida 3-1 genom Nick Cousins och tog ett rejält grepp om matchen.

Jared McCann reducerade förvisso, men närmare än 3-2 kom inte Seattle.

Det här var Floridas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Seattles tredje uddamålsförlust.

För Florida gör resultatet att man nu är sist i serien, medan Seattle är på femte plats.