GötaTraneberg IK förlorade mot Wings HC Arlanda
J20 Region

Wings Arlanda J20 vinnare mot Göta Traneberg – avgjorde i förlängningen

Wings Arlanda tog en stark seger mot Göta Traneberg borta i J20 Region öst herr. I förlängningen kunde bortalaget avgöra till 4-3 (0-0, 1-1, 2-2, 1-0) och ta bonuspoängen. Rasmus Larsson blev matchhjälte för Wings Arlanda med sitt mål i förlängningen.

Första perioden blev mållös. Efter 2.45 i andra perioden gjorde Wings Arlanda 0-1 genom Simon Karjalainen.

Efter 11.20 av perioden kunde Marcis Bikse kvittera till 1-1 för Göta Traneberg. 3.30 in i tredje perioden nätade Göta Tranebergs Gustav Kallerman framspelad av William Hedman och Emil Mouantri och gav laget ledningen för Göta Traneberg.

Efter 10.18 nätade William Hedman framspelad av Emil Mouantri och William Olovsson och ökade ledningen för Göta Traneberg.

12.22 in i perioden slog Didrik Lif till på pass av Fabian Hemström och reducerade för Wings Arlanda.

Efter 16.09 slog Oliver Pentler till på pass av Max Wadelius och Elliot Gille-Pettersson och kvitterade för Wings Arlanda.

I förlängningen tog det 2.44 innan Wings Arlanda också avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev Rasmus Larsson, framspelad av Edvin Stegfeldt och Olle Dahlman.

Göta Traneberg har en vinst och fyra förluster och 14–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Wings Arlanda har två vinster och tre förluster och 14–20 i målskillnad. Det här var Göta Tranebergs fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Wings Arlandas tredje uddamålsseger.

För Göta Traneberg gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Wings Arlanda är på nionde plats.

I nästa match, måndag 30 oktober, har Göta Traneberg Värmdö hemma i HCL Arena 20.00, medan Wings Arlanda spelar borta mot Huddinge 19.30.