Värmdö HC förlorade mot Enköpings SK HK
J20 Region

Enköping gjorde tre mål i tredje perioden – vann stort mot Värmdö

Hemmalaget Värmdö var fortfarande med i matchen mot Enköping inför tredje perioden. Men där fick Enköping rejäl utdelning. Till slut blev det hela 1-6 (1-1, 0-2, 0-3) i matchen i J20 Region öst herr.

Första perioden var jämn. Enköping inledde bäst och tog ledningen genom Oliver Dahlgren efter 10.11, men Värmdö kvitterade genom Oliver Ahlén Andersson efter 16.07. Enköping startade andra perioden bäst och gick från 1-1 till 1-3 genom två snabba mål tidigt i perioden av Liam Larnebo och Oliver Dahlgren. Enköping fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Felix Ramberg, Magnus Johansen och Adrian Kotz Öslöf.

Enköpings Liam Larnebo stod för tre poäng, varav ett mål.

I tabellen innebär det här att Enköping nu ligger på sjätte plats. Värmdö är på tionde och sista plats.

Värmdö tar sig an Göta Traneberg i nästa match borta måndag 30 oktober 20.00. Enköping möter samma dag 19.40 Vallentuna hemma.