AIK-Hockey Härnösand förlorade mot Ö-vik Hockey J20
J20 Region

Hattrick av Alex Mani Sveinsson när Ö-vik Hockey J20 slog AIK Härnösand

Alex Mani Sveinsson stod för ett hattrick när Ö-vik Hockey J20 besegrade AIK Härnösand på bortaplan i J20 Region norr B herr med 5-3 (1-2, 0-0, 4-1). Felix Löfdahl gjorde dom andra två målen för segrarna, målen för AIK Härnösand gjordes av Vincent Karlsson, Lancelot Lundberg och William Åström.

Det var bortaseger nummer fyra i rad för Ö-vik Hockey J20.

Första perioden var jämn. Ö-vik Hockey J20 inledde bäst och tog ledningen genom Alex Mani Sveinsson efter 3.14, men AIK Härnösand kvitterade genom William Åström. Och AIK Härnösand hann också ta ledningen, genom Vincent Karlsson.

Andra perioden blev mållös. Ö-vik Hockey J20 förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 1-4 och matchen med 5-3.

Alex Mani Sveinsson gjorde tre mål för Ö-vik Hockey J20.

Det här betyder att AIK Härnösand ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Ö-vik Hockey J20 på tredje plats.

Lördag 28 oktober möter AIK Härnösand Teg J20 hemma 15.00 och Ö-vik Hockey J20 möter Brunflo J20 borta 16.00.