AIK IF vann mot Flemingsbergs IK
J18 Region

Elliot Sigrell tremålskytt i AIK:s seger mot Flemingsberg

Elliot Sigrell stod för ett hattrick när AIK besegrade Flemingsberg på hemmaplan med 6-1 (1-1, 2-0, 3-0) i J18 Region öst herr.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Olle Aspberg, Leyton Bergfors och Linus Debou Rudslätt, målet för Flemingsberg gjordes av Alexander Lenngren.

Första perioden var jämn. Flemingsberg inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Alexander Lenngren efter 3.17, men AIK kvitterade genom Linus Debou Rudslätt efter 10.25. AIK spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Leyton Bergfors, Olle Aspberg och Elliot Sigrell. AIK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Elliot Sigrell, som gjorde två mål.

AIK:s Gustav Sjöqvist hade tre assists.

AIK ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Flemingsberg är på sjunde plats.

Måndag 30 oktober 19.30 spelar AIK borta mot Djurgården. Flemingsberg möter SSK J18 hemma i Visättra Ishall söndag 29 oktober 17.10.