Piteå HC förlorade mot Skellefteå AIK
J18 Region

Skellefteå J18 har fyra raka segrar – vann mot Piteå med 6-2

Skellefteå är i bra form just nu. På onsdagen kom seger nummer fyra i rad, efter 6-2 (0-0, 4-2, 2-0) borta mot Piteå. Det innebär också att Piteå har tio raka förluster i J18 Region norr herr.

Den första perioden slutade mållös. Skellefteå var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 2-4.

Skellefteå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Valter Nyström-Dübbel och Noel Ingelsson.

Skellefteås Viktor Klingsell hade tre assists och Vincent Wedin stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här betyder att Piteå är kvar på tolfte och sista plats, och Skellefteå stannar på andra plats, i tabellen.

I nästa omgång har Piteå Björklöven borta i Winpos Arena, lördag 28 oktober 11.30. Skellefteå spelar borta mot Clemensnäs fredag 27 oktober 19.00.