Dallas Stars vann mot Philadelphia Flyers
Arkivbild

Dallas avgjorde i förlängningen mot Philadelphia

Dallas väg till seger mot Philadelphia hemma i NHL blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde Dallas avgöra till 5-4 (2-2, 1-0, 1-2, 1-0) och ta bonuspoängen. Joe Pavelski spelade en avgörande roll för Dallas när han gjorde det vinnande målet i förlängningen.

Dallas tog ledningen efter 4.02, genom Wyatt Johnston framspelad av Jamie Benn.

Laget gjorde 2-0 efter 7.52, genom Tyler Seguin på pass av Ryan Suter och Miro Heiskanen.

Efter 10.12 i första perioden nätade Joel Farabee, på pass av Bobby Brink och Noah Cates och reducerade åt Philadelphia.

Philadelphia kvitterade till 2-2 efter 16.36, när Travis Konecny fick träff assisterad av Noah Cates.

Dallas tog ledningen på nytt efter 20.30, när Roope Hintz slog till.

10.36 in i tredje perioden slog Jamie Benn till framspelad av Wyatt Johnston och ökade ledningen för Dallas.

11.58 in i perioden nätade Philadelphias Travis Konecny ännu en gång på pass av Travis Sanheim och Scott Laughton och reducerade för Philadelphia.

Efter 12.45 nätade Sean Walker och kvitterade för Philadelphia.

Tre poäng av Wyatt Johnston

I förlängningen tog det 2.13 innan Dallas avgjorde till 5-4. Stor matchhjälte blev Joe Pavelski, på pass av Wyatt Johnston.

Dallas Wyatt Johnston stod för ett mål och två assists.

Det här var Dallas tredje uddamålsseger den här säsongen.

Både Dallas och Philadelphia har nu sju poäng, när Dallas spelat fyra matcher, och Philadelphia fem matcher.

Dallas tar sig an Pittsburgh i nästa match borta onsdag 25 oktober 01.30. Philadelphia möter samma dag 05.00 Vegas borta.