AIK förlorade mot Almtuna
J20 Nationell

Almtuna vände och vann mot AIK

Matchen i J20 Nationell norra herr mellan AIK och Almtuna i Ulriksdals IP fick se en vändning i sista perioden. Hemmalaget AIK hade ledningen i början av tredje perioden, med 1-0, men Almtuna vände matchen och vann till slut med 3-1.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 11.52 in i andra perioden som AIK tog ledningen genom Douglas Ek framspelad av Erik Swedin och Nicklas Berglund.

Almtuna gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 1-0 till ledning med 1-3. Almtunas mål gjordes av Liam Pettersson 2 och Jesper Valente. Valentes 1-3-mål kom med 36 sekunder kvar av matchen.

Almtunas Liam Pettersson stod för tre poäng, varav två mål.

Almtuna ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan AIK är på tionde och sista plats.

De båda lagen möts igen lördag 21 oktober 16.00, i Ulriksdals IP.