Tingsryds AIF förlorade mot Troja/Ljungby J18
J18 Region

Troja/Ljungby J18 avgjorde i straffläggningen borta mot Tingsryd

Det blev en riktigt tajt match när Tingsryd tog emot Troja/Ljungby J18 i J18 Region syd herr. Matchen avgjordes först efter straffar, där Troja/Ljungby J18 var starkast, och slutresultatet blev därmed 2-3 (1-0, 0-0, 1-2, 0-0, 0-1). Charlie Klemetz blev matchhjälte med sitt avgörande straffmål.

Tingsryd tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Victor Sällin assisterad av Albin Berglund och Edvin Persson Norén.

Andra perioden blev mållös. 4.46 in i tredje perioden slog Jörgen Börresen Presterudstuen till på pass av Theo Bengtsson och Viktor Olihn och kvitterade för Troja/Ljungby J18.

Efter 6.39 nätade Theo Bengtsson framspelad av Jörgen Börresen Presterudstuen och Alvin Elisson och gav Troja/Ljungby J18 ledningen.

17.40 in i perioden nätade Tingsryds Axel Remmerfelt och kvitterade för Tingsryd.

I straffläggningen var det Troja/Ljungby J18 som avgjorde till 2-3. Den avgörande straffen stod Charlie Klemetz för.

Det här var Tingsryds tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Troja/Ljungby J18:s tredje uddamålsseger.

Tingsryds nya tabellposition är sjunde plats, medan Troja/Ljungby J18 är på nionde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 22 oktober. Då möter Tingsryd Frölunda i Frölundaborg 14.00. Troja/Ljungby J18 tar sig an Vita Hästen hemma 15.00.