Värmdö HC förlorade mot Djurgårdens IF
Montage
J18 Region

Arvid Drott fyramålsskytt – när Djurgården J18 krossade Värmdö

ANNONS

Djurgården hade inga problem med Värmdö i J18 Region öst herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 19-0 (4-0, 8-0, 7-0).

Djurgårdens Arvid Drott var matchens utropstecken, och stod för hela fyra mål.

Det här innebär att Djurgården nu har åtta segrar i följd i J18 Region öst herr.

Djurgården spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Arvid Drott, Max Lind, Noel Öhgren och Oscar Djurberg. Djurgården var långt ifrån nöjt där. Även i andra perioden var det Djurgården som var starkast. Laget vann perioden med hela 0-8 och ställningen efter två perioder var 0-12.

Djurgården fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 19-0. Målen i sista perioden gjordes av Oscar Djurberg, som gjorde två mål, Melvin Ekman, Max Lind, Arvid Drott, Ruben Westerling och Carl Carlenius.

Sex poäng av Theo Stockselius

Djurgårdens Theo Stockselius hade sex assists, Arvid Drott gjorde fyra mål och ett assist, Noel Öhgren stod för fem poäng, varav ett mål, Ruben Westerling gjorde tre mål och spelade dessutom fram till två mål, Oscar Djurberg gjorde tre mål och spelade fram till ett mål, Viktor Hedlund gjorde ett mål och tre assist, Melvin Ekman gjorde två mål och ett assist, Max Lind gjorde två mål och spelade fram till ett mål och Sidnie Luther gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Värmdös nya tabellposition är tionde plats, medan Djurgården leder serien.

I nästa match möter Djurgården SSK J18 hemma på måndag 23 oktober 19.30.

Den här artikeln handlar om: