Växjö Lakers HC vann mot Olofström
J18 Region

Växjö fortsätter att vinna – har nu fem raka segrar

Det går fortsatt bra för Växjö i J18 Region syd herr. På söndagen mötte laget Olofström i Vida Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Olofström blev 6-1 (2-0, 2-0, 2-1).

I början av matchen var Växjö starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Ludvig Pettersson och Noa Bräutigam. Växjö gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Elton Lindeborg och Leo Lundblad. Växjö ökade ledningen till 5-0, återigen genom Noa Bräutigam med 2.31 kvar i perioden i tredje perioden.

Olofström reducerade dock till 5-1 genom Zach Billqvist med 1.45 kvar att spela av matchen.

Växjö kunde dock avgöra till 6-1 med 1.29 kvar av matchen genom Leo Lundblad.

Växjös Leo Lundblad stod för två mål och ett assist.

I tabellen innebär det här att Växjö nu ligger på tredje plats. Olofström är på elfte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är torsdag 19 oktober. Då möter Växjö Vita Hästen i Himmelstalundshallen 19.40. Olofström tar sig an Rögle hemma 19.00.