Leksand förlorade mot AIK
J20 Nationell

Två mål för Elliot Sigrell när AIK besegrade Leksand

AIK vann mötet med Leksand borta med 4-2 (1-0, 2-1, 1-1) på söndagen i J20 Nationell norra herr.

I början av matchen var AIK starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Elliot Sigrell och Harry Ahlberg. Efter 12.22 av perioden kunde Dennis Altörn göra 1-2 för Leksand.

Efter 16.01 i andra perioden gjorde AIK 1-3, på nytt genom Elliot Sigrell. Leksand reducerade dock på nytt till 2-3 genom Erik Olhans-Lind efter 8.28 av matchen.

AIK kunde dock avgöra till 2-4 med 1.15 kvar av matchen genom Loke Johansson.

Noterbart är att Elliot Sigrell gjorde två mål för AIK och ett assist och Harry Ahlberg stod för tre poäng, varav ett mål.

Resultatet innebär att Leksand ligger kvar på åttonde plats och AIK sist, på tionde plats i tabellen.

Leksand möter Timrå J20 i nästa match hemma fredag 20 oktober 19.00. AIK möter samma dag Almtuna hemma.