Modo Hockey J18 vann mot Piteå HC
J18 Region

Målfest när Modo Hockey J18 krossade Piteå i Hägglunds Arena

Modo Hockey J18 hade inga problem med Piteå i J18 Region norr herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 11-0 (1-0, 6-0, 4-0).

Segern var Modo Hockey J18:s sjätte på de senaste sju matcherna.

Modo Hockey J18 tog ledningen efter 16.52, genom Viggo Lundström assisterad av Gustav Dahlin och Hugo Hallin. I andra perioden var Modo Hockey J18 starkast och gick från 1-0 till 7-0 genom mål av Teodor Vettersand, Gustav Dahlin, Zäta Sundberg-Ziplies, Hugo Hallin, Sigge Forslund och Rasmus Lindström Calland. Och det var bara början. Modo Hockey J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-0. Målen i sista perioden gjordes av Måns Wiberg, Gustav Dahlin, Gustav Bryvall och Malcom Gästrin.

Modo Hockey J18:s Alex Zalesak hade tre assists och Viggo Lundström stod för ett mål och två assists.

Modo Hockey J18 ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Piteå ligger på elfte plats.

Nästa motstånd för Modo Hockey J18 är Skellefteå. Lagen möts lördag 21 oktober 15.30 i Skellefteå Kraft Arena. Piteå tar sig an Skellefteå borta torsdag 19 oktober 19.00.