Timrå J20 vann mot Skellefteå AIK J20
J20 Nationell

Straffseger för Timrå J20 hemma mot Skellefteå AIK J20

Timrå J20 vann en riktigt jämn match mot Skellefteå AIK J20 i J20 Nationell norra herr. Avgörandet kom först i straffläggningen där hemmalaget var starkare och vann med 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 0-0, 1-0). Theodor Karlunden blev hjälte i straffläggningen.

Första perioden var jämn. Skellefteå AIK J20 inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Viggo Nordlund efter bara 39 sekunder, men Timrå J20 kvitterade genom Hugo Engfors efter 16.17. Efter 15.59 i andra perioden nätade Rainers Darzins, på pass av Gustav Hedberg och Zeb Lindgren och gav Skellefteå AIK J20 ledningen. Timrå J20 kvitterade till 2-2 med en sekund kvar att spela genom Emil Melander på pass av Melker Wiström och Hugo Bergendal.

Fjärde perioden blev mållös.

Det här var Timrå J20:s tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Skellefteå AIK J20:s tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Timrå J20 ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Skellefteå AIK J20 på första plats.

Söndag 15 oktober möter Timrå J20 Luleå hemma 11.00 och Skellefteå AIK J20 möter Modo J20 borta 12.00.