Malmö vann mot SSK J20
J20 Nationell

Malmö vände och vann mot SSK J20

Matchen i J20 Nationell södra herr mellan Malmö och SSK J20 i Malmö Isstadion fick se en vändning i sista perioden. Bortalaget SSK J20 hade ledningen i början av tredje perioden, med 2-0, men Malmö vände matchen och vann till slut med 4-3.

SSK J20:s tränare Stefan Gråhns:

– Vi spelar grym hockey i två perioder, sedan i 3:e kommer Malmö ut och kör som fan och vi blir bekväma och slutar tävla. I slutänden har vi chanser för att kvittera matchen men tyvärr lyckas vi inte med det. Vi får släppa denna torsk och börja fokusera på imorgon istället.

SSK J20 tog ledningen efter 16.24, genom Sebastian Redlich framspelad av Lukas Klecka och Egor Polin. Efter 12.10 i andra perioden slog Egor Polin till, och gjorde 0-2. Malmö förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-1 och matchen med 4-3.

Noterbart är att Malmös Freddie Larsson stod för ett mål och tre assists och Filip Sitar gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Det här var Malmös andra uddamålsseger den här säsongen.

I tabellen innebär det här att SSK J20 nu ligger på andra plats. Malmö är på sjunde plats.

Söndag 15 oktober spelar Malmö hemma mot VIK Hockey J20 12.30 och SSK J20 mot Rögle borta 12.00 i Catena Arena.