Eskilstuna Linden förlorade mot Vallentuna Hockey
Hockeyettan

Bortaseger för Vallentuna mot Eskilstuna Linden

Vallentuna vann borta mot Eskilstuna Linden i hockeyettan östra. Matchen på onsdagen slutade 2-4 (0-1, 0-2, 2-1).

Vallentuna tog ledningen efter 4.34, genom Joonas Rinnetmäki assisterad av Gustav Eriksson och Filip Sundell. I andra perioden var Vallentuna starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom två snabba mål i mitten av perioden av Filip Sundell och Gustav Eriksson. Eskilstuna Linden reducerade dock till både 1-3 och 2-3 genom Andrés Staforelli och Viktor Fridolfsson efter 7.51 av matchen.

Vallentuna kunde dock avgöra till 2-4 med 7.39 kvar av matchen genom Albin Olofsson.

Gustav Eriksson och Filip Sundell gjorde ett mål och två assist var för Vallentuna.

Eskilstuna Linden står fortfarande utan poäng efter tre spelade matcher, medan Vallentuna har tio poäng efter fyra matcher.

I nästa omgång har Eskilstuna Linden Enköping borta i Bahcohallen, fredag 13 oktober 19.00. Vallentuna spelar hemma mot Wings Arlanda söndag 15 oktober 16.00.