Tyresö Hanviken Hockey vann mot Enköpings SK HK
J20 Region

Tyresö Hanviken Hockey ny serieledare efter seger mot Enköping

Tyresö Hanviken Hockey slog Enköping hemma med 5-2 (1-0, 1-1, 3-1) och är ny serieledare i J20 Region öst herr efter sex spelade matcher, tre poäng före Nacka. Enköping ligger på nionde plats i tabellen.

Segern var Tyresö Hanviken Hockeys femte på de senaste sex matcherna.

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen efter 4.50, genom Måns Pettersson framspelad av Malcom Nord. Efter 4.12 i andra perioden slog Ludvig Siljesvärd till, framspelad av Alexander Thors och Oliver Dahlgren och kvitterade för Enköping.

Tyresö Hanviken Hockeys Lucas Bengstelius gjorde 2-1 efter 19.31 på pass av Jeff Gustafsson och Gustaf Linder.

8.36 in i tredje perioden nätade Enköpings Ludvig Siljesvärd återigen på pass av Alexander Thors och kvitterade för Enköping.

11.19 in i perioden slog Måns Pettersson till på nytt framspelad av Thobias Myhrberg och Ludwig Elo och gav laget ledningen för Tyresö Hanviken Hockey.

Efter 16.25 nätade Isak Malmfors framspelad av Rasmus Dahlqvist och ökade ledningen för Tyresö Hanviken Hockey.

Laget punkterade matchen med ett 5-2-mål med 1.12 kvar att spela genom Gustaf Linder på pass av Victor Englund och Lucas Bengstelius. Det fastställde slutresultatet till 5-2.

Lördag 14 oktober möter Tyresö Hanviken Hockey Vallentuna hemma 17.00 och Enköping möter Göta Traneberg hemma 15.45.