HV 71 vann mot Rögle BK
J18 Region

Tung seger för HV 71 i toppmatchen mot Rögle

Det var två topplag som möttes i J18 Region syd herr på söndagen. Och det slutade med seger för HV 71, som besegrade Rögle hemma med 5-1 (2-0, 2-0, 1-1).

Det var två formstarka lag som möttes. Andraplacerade HV 71 tog sjätte segern i rad. Rögle hade före matchen sex segrar i rad.

I början av matchen var HV 71 starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Jamiro Reber och Bruno Idzan. HV 71 gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Vincent Sandberg och Vincent Sandberg. Rögle reducerade dock till 4-1 genom Vincent Lundgren tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen av matchen.

HV 71 kunde dock avgöra till 5-1 med 14.39 kvar av matchen genom Joel Abrahamsson.

FYRA POÄNG AV BRUNO IDZAN

Noterbart är att Bruno Idzan gjorde ett mål för HV 71 och spelade dessutom fram till tre mål och Jamiro Reber stod för ett mål och två assists.

I tabellen innebär det här att Rögle nu hamnar på tredje plats efter matchen.

I nästa match möter HV 71 Olofström borta och Rögle möter Malmö hemma. Båda matcherna spelas torsdag 12 oktober 19.00.