Rögle vann mot Frölunda
J20 Nationell

Rögle avgjorde i förlängningen mot Frölunda

Matchen mellan hemmalaget Rögle och gästande Frölunda i J20 Nationell södra herr var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 5-4 (1-0, 1-4, 2-0, 1-0). Simon Zether spelade en avgörande roll för Rögle när han gjorde det vinnande målet i förlängningen.

Rögle tog ledningen efter 8.04, genom Marwin Jarbsjö framspelad av Simon Zether och Isac Solberg. Frölunda hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 7.44 genom Karl Sterner, och gick upp till 1-2 innan Rögle svarade.

Segern skrevs till slut till 2-4 för Frölunda. 15.04 in i tredje perioden slog Eric Schneller till på pass av Marwin Jarbsjö och Simon Zether och reducerade för Rögle.

Laget kvitterade till 4-4 med 27 sekunder kvar att spela genom Simon Zether assisterad av Felix Nilsson.

I förlängningen tog det 2.33 innan Rögle också avgjorde till 5-4. Matchvinnare för hemmalaget blev Simon Zether, på pass av Felix Nilsson och Isac Solberg..

Rögle stannar därmed på elfte och sista plats, och Frölunda på tredje plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Rögle är VIK Hockey J20. Lagen möts fredag 13 oktober 19.00 i Akademihallen. Frölunda tar sig an Växjö borta tisdag 10 oktober 19.00.