Valbo J18 förlorade mot Örebro Hockey J18
J18 Region

Mikkel Eriksen tvåmålsskytt för Örebro Hockey J18 i segern mot Valbo J18

Örebro Hockey J18 vann mötet med Valbo J18 borta med 5-3 (2-1, 2-0, 1-2) på torsdagen i J18 Region väst herr.

Segern var Örebro Hockey J18:s femte på de senaste sex matcherna.

Första perioden var jämn. Valbo J18 inledde bäst och tog ledningen genom Calle Zetterholm efter 4.19, men Örebro Hockey J18 kvitterade genom Mikkel Eriksen. Och Örebro Hockey J18 hann också ta ledningen, genom Noah Pettersson Askling. I andra perioden var Örebro Hockey J18 starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom mål av Elton Hermansson, Robbin Stenström och Mikkel Eriksen. Valbo J18 reducerade förvisso genom två mål av Calle Zetterholm, men närmare än 3-5 kom inte Valbo J18. Örebro Hockey J18 tog därmed en stabil seger.

Örebro Hockey J18:s Mikkel Eriksen stod för tre poäng, varav två mål. Calle Zetterholm gjorde tre mål för Valbo J18.

Resultatet innebär att Valbo J18 ligger kvar på tolfte och sista plats och Örebro Hockey J18 på andra plats i tabellen.

Valbo J18 tar sig an VIK Hockey i nästa match borta söndag 8 oktober 16.00. Örebro Hockey J18 möter samma dag 15.30 Leksand borta.