Örebro Hockey J18 vann mot Mora IK
J18 Region

Seger för Örebro Hockey J18 på hemmaplan mot Mora

Örebro Hockey J18 vann mötet med Mora hemma med 5-2 (0-0, 3-0, 2-2) på söndagen i J18 Region väst herr.

– Jag tycker att vi gör en gedigen insats där vi får bra träff i vår check, samt spelar tight i egen zon. Det är också roligt att powerplay fungerar, kommenterade Örebro Hockey J18:s tränare Karl Kling.

Segern var Örebro Hockey J18:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden blev mållös. Örebro Hockey J18 spelade bra i andra perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Philip Larsson, Noah Pettersson Askling och Axel Elofsson. Mora reducerade dock till 3-1 genom Lukas Nikolaj Pettersen-Finckenhagen tidigt i tredje perioden av matchen.

Örebro Hockey J18 ökade ledningen till 4-1 genom Filip Thorling efter 5.03.

Tre poäng av Philip Larsson

Mora gjorde 4-2 genom Noel Berglinn efter 7.21 av matchen.

Örebro Hockey J18 kunde dock avgöra till 5-2 med tolv sekunder kvar av matchen genom Måns Johansson.

Örebro Hockey J18:s Philip Larsson stod för ett mål och två assists.

För tabellens utseende betyder det här att Örebro Hockey J18 ligger på andra plats medan Mora har tredjeplatsen.

I nästa match, torsdag 5 oktober 19.00, har Örebro Hockey J18 Valbo J18 borta i NickBack Arena, medan Mora spelar borta mot Leksand.